Menu Sluiten

FAQ

Waarom een uitvaartverzekering vergelijken?
Het vergelijken van een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat u weet welke verzekering het beste bij uw wensen past en voor welke prijs u de beste uitvaartverzekering heeft. Vergelijk direct!
Moet ik een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering afsluiten?
Het is een overweging om te kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering. Het verschil leggen wij u graag uit. Lees hier verder.
Wat is een uitvaartverzekering in natura?
Een uitvaartverzekering in Natura houd in dat u verzekerd bent voor een bepaald bedrag en voor deze waarde wordt de uitvaart geregeld. Je krijgt dus geen geld uitgekeerd maar voor dit bedrag wordt bij desbetreffende uitvaartverzekeraar de uitvaart geregeld. Meer weten? Lees verder over de naturaverzekering!
Welke stappen doorloop ik bij afsluiten uitvaartverzekering?
Van vergelijken tot afsluiten. Wij geven u de uitleg stap voor stap. Klik hier
Wat kost een volgauto per uur?
Een volgauto kost ongeveer tussen de €130 en de €300. Daarbij komen nog extra kosten van ongeveer €2 per kilometer. Alle ins en outs weten over een volgauto? Bekijk deze hier!
Wat kost een crematie
Een crematie is over het algemeen iets goedkoper dan een begrafenis. Precies weten wat de kosten van een crematie zijn? Lees dan hier verder
Wat is de rol van een uitvaartverzorgen?
Op het moment dat iemand komt te overlijden ben je als nabestaanden vaak zeer emotioneel. Door de emotionele betrokkenheid bij de situatie zou het een enorme last zijn om ook al financiële aspecten en keuzes omtrent de uitvaart alleen te moeten maken. Een uitvaartverzorger weet precies wat er allemaal moet gebeuren en ondersteunt in de keuzes die gemaakt moeten worden. Van het opvangen van de nabestaanden tot de zorg voor de overledene. Een uitvaartverzorger neemt het u allemaal uit handen. Lees hier wat een uitvaartverzorger allemaal nog meer doet! Lees dan wat een uitvaartverzorger nog meer doet.
Wat is het belang van een uitvaartverzekering?
U sluit een uitvaartverzekering af om te zorgen dat de kosten van uw uitvaart gedekt zijn. Dat betekent dat dus niet uw nabestaande moeten opdragen voor de kosten van de uitvaart. Is deze reden nog niet voldoende om direct een uitvaartverzekering te vergelijken? Lees dan hier het belang van een uitvaartverzekering!
Wat is het belang van een uitvaartverzekering?
Een uitvaart kost al snel tussen de €7.000 en €10.000 totaal. Een uitvaartverzekering dekt deze kosten. Direct bekijken welke fiscale aspecten er bij een uitvaartverzekering komen kijken? Lees dan hier verder!
Zijn kinderen ook meeverzekerd?
Dat is afhankelijk van de verzekering die u kiest.
Hoe lang betaal ik voor een uitvaartverzekering?
Dat is afhankelijk van de uitvaartverzekering die u kiest.
Wat is de goedkoopste uitvaartverzekering?
Op dit moment is de uitvaartverzekering van Yarden het goedkoopste. Wilt u alles weten over de goedkoopste uitvaartverzekeringen? Bekijk dan deze pagina.
Waarom zou ik een uitvaartverzekering afsluiten?
Het afsluiten van een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaande niet met onverwachtse kosten komen te zitten. Veel mensen denken niet na (of willen niet nadenken) over hun eigen overlijden. Meer redenen nodig om een uitvaartverzekering af te sluiten? Lees hier waarom je uitvaartverzekering zou afsluiten!
Wat is populaire muziek bij uitvaarten?
Bij het uitzoeken van uitvaartmuziek wordt er vaak gekozen voor religieuze muziek, muziek uit eigen taal en/of de echte klassiekers gekozen. Meer weten over populaire uitvaartmuziek? Lees hier dan verder