Menu Sluiten

Yarden

Yarden uitvaartverzekering

Yarden bestaat al meer dan honderd jaar, heeft meer dan een miljoen leden en is één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. De missie van Yarden is duidelijk; een goed en waardig afscheid voor iedereen. Deze uitvaartverzekeraar biedt dan ook betaalbare polissen, waardoor er voor iedereen een goed geregelde uitvaart mogelijk is. Voordat een polis wordt afgesloten wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant, zodat er een polis wordt afgesloten die voldoet aan uw wensen. Waarbij de nabestaanden na het overlijden goed worden opgevangen en begeleid. Met een schat aan ervaring en persoonlijke benadering is Yarden voor veel mensen een verzekeraar waar ze zich bij thuis voelen. Yarden staat bekend als een dynamische uitvaartvaartverzekeraar, modern en snel groeiend. En dat laatste heeft natuurlijk een reden. Want bij Yarden is er veel te kiezen, wordt er meegedacht met de klant en kunt u altijd rekenen op een prima service.

Yarden, unieke uitvaartverzekeringen

Wie kiest voor een Yarden uitvaartverzekering, kiest voor persoonlijke aandacht. Er is veel ruimte voor individuele wensen. Yarden streeft altijd naar een unieke uitvaart. Ieder mens is anders, dus iedere uitvaart ook. Daarom neemt Yarden altijd uitgebreid de tijd voor haar klanten om te komen tot de ideale polis. Waarbij u in alle rust uw wensen kunt bespreken, hoe groot uw wensenlijst ook is. Pas als alles duidelijk op papier staat en de uitvaartverzekering precies is zoals u voor ogen had, wordt deze afgesloten. En mocht u komen te overlijden, dan voert Yarden uw wensen precies zo uit. Waarbij uw nabestaanden niets hoeven te doen en zich kunnen richten op het verwerken van het verdriet en terugkijken op de mooie herinneringen.

Yarden, betrouwbare uitvaartverzekeraar

Yarden is ambitieus. Dit moderne, sterk groeiende bedrijf wil een voortrekkersrol vervullen in de uitvaartbranche. Hierbij kunt u denken aan nieuwe vormen van uitvaarten, die Yarden graag in haar pakketten op wil nemen. Als u een polis afsluit bij Yarden wordt u ook automatisch lid van de vereniging, hiermee heeft u ook inspraak bij Yarden. Deze vorm zorgt ervoor dat leden mogen zeggen wat ze vinden, deze punten neemt deze uitvaartverzekeraar mee om uit te voeren. Hierdoor blijft Yarden zichzelf verbeteren. De vereniging Yarden is er overigens ook voor steun na het overlijden. Een groep vrijwilligers staat voor u klaar om u te steunen als u een dierbare heeft verloren. Hierbij kunt u na de uitvaart denken aan lezingen en themadagen. Momenten om samen te rouwen.

Welke diensten biedt Yarden aan?

Als u komt te overlijden, wilt u niet dat uw nabestaanden hier veel werk aan hebben. En zeker geen kosten. Yarden heeft een aantal mogelijkheden waarmee u hiervoor kunt zorgen. Hiermee bent u verzekerd van een goede uitvaart die al betaald is. Dit zal gewaardeerd worden door uw nabestaanden die niet geconfronteerd worden met veel werk en na afloop van de uitvaart ook nog een rekening. Het voordeel van het vooraf vastleggen van wensen voor de uitvaart, is dat nabestaanden dit alleen maar hoeven uit te voeren.

Wat kan Yarden voor uw nabestaanden betekenen?

Als u komt te overlijden zal de uitvaartverzorger de nabestaanden aan de hand meenemen. Aangeven wat er gaat gebeuren, welke stappen er moeten worden genomen en waar input van de nabestaanden voor nodig is. Bij dit laatste kunt u denken aan de tekst op de kaart en liedjes voor op de rouwdienst. Ook zijn er een aantal praktische zaken die geregeld moeten worden, zoals bijvoorbeeld het dragen van de kist. Daarnaast zal de uitvaartverzorger de totale uitvaartverzorging regelen en hebben de nabestaanden hier geen werk aan.

Wat is het 'Eenvoudige Uitvaartplan' van Yarden?

De naam van de polis zegt eigenlijk al genoeg. Deze polis is bedoeld voor mensen die voor een laag bedrag een verzorgde uitvaart willen. Bij deze uitvaart kunt u niet rekenen op al te veel extra’s, maar daar staat dan ook een laag bedrag aan polis tegenover. Op het moment dat het bedrag wordt uitgekeerd voor deze polis, kunnen uw nabestaanden uw uitvaart betalen. Doordat er een bedrag wordt uitgekeerd zijn de nabestaanden vrij in het invullen van de uitvaart. Ook wie u de uitvaart laat regelen, laat u hiermee over aan de nabestaanden. Natuurlijk kunt u wel vastleggen wat uw wensen zijn, zodat uw nabestaanden deze uit kunnen voeren.

Wat is het 'Uitgebreid Uitvaartplan' van Yarden?

Als u wilt gaan voor een uitvaart waar alles bij in zit, kunt u kiezen voor het Yarden Uitgebreid Uitvaartplan. Hierbij wordt het hoogste bedrag uitgekeerd, en betaalt u dus ook de meeste premie. Hierdoor hebben uw nabestaanden ruime keuze in de diensten die zij uit kunnen laten voeren. Eigenlijk is met dit bedrag alles mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een luxe broodmaaltijd na afloop, mooie rouwkaarten en live muziek tijdens de rouwdienst.

Wat is de 'Online gedenkplek' van Yarden?

Met de online gedenkplek laat Yarden duidelijk zien hoe modern zij is. Op deze plek kunnen nabestaanden teksten, foto’s en filmpjes delen. Een boek in de kerk waar nabestaanden iets in kunnen schrijven biedt vaak troost, een interactieve online gedenkplek biedt dat zeker ook. Een mooi, modern initiatief van Yarden wat ook veel jonge mensen erg aanspreekt.

Wat maakt Yarden zo uniek?

Ook na de uitvaart biedt Yarden troost. Er wordt contact gehouden met de nabestaanden. Ook als het gaat om administratieve handelingen die na de uitvaart nog verricht moeten worden, ondersteunt Yarden graag. Daarnaast kunt u altijd terecht met vragen over bijvoorbeeld de keuze voor een gedenksteen of de as verstrooiing. Yarden heeft veel kennis in huis als het gaat om het strooien van as. Dit mag namelijk niet zomaar overal gebeuren. Per gemeente gelden hier regels voor. Wat u ook altijd kunt overwegen is om bijvoorbeeld de as uit een vliegtuig te laten strooien. Een mooie manier om op een avontuurlijke wijze afscheid te nemen.

Biedt Yarden een 'Islamitische uitvaart' aan?

Jazeker. Speciaal voor Moslims heeft Yarden een Islamitische uitvaart. Hierbij worden alle rituelen en gebruiken meegenomen in de polis. Hierbij kunt u denken aan het begraven van de overleden, waarbij het hoofd van de overledene in de richting van Mekka wijst. Het is ook mogelijk dat de overledene in zijn of haar geboortedorp wordt begraven, hierbij organiseert Yarden het vervoer.

Yarden Contact

Telefonisch contact
Telefoonnummer: 0800 1292
Overlijden melden: 0800-8192
Vanuit het buitenland: +31 88 927 3927
Bezoekadres:
Transistorstraat 10 1322 CE Almere 0800 1292

Postadres:
Postbus 10118 1301 AC Almere

Een uitvaartverzekering is zeer persoonlijk. Het is uw leven en dus ook uw afscheid. Met een uitvaart laat u zien waar u voor staat en welke boodschap u aan de nabestaanden mee wilt geven. Door contact op te nemen met Yarden zult u merken dat u hier aan het juiste adres bent. Yarden houdt van persoonlijk contact en het bespreken van uw wensen. Er zijn veel verschillende vormen van uitvaartverzorging. Door uw wensen kenbaar te maken, gaat u samen met Yarden op zoek naar de vorm die het beste bij uw situatie past.