Menu Sluiten

Goedkoopste uitvaartverzekering

Leeftijd
18€ 2,62€ 3,09€ 4,27
21€ 3,34€ 3,64€ 5,24
23€ 3,50€ 3,80€ 5,41
25€ 3,66€ 3,97€ 5,60
30€ 4,15€ 4,43
€ 6,14
35€ 4,75€ 5,00€ 6,80
40€ 5,52€ 5,75€ 7,61
45€ 6,50€ 6,70 € 8,64
50€ 7,76€ 8,12€ 9,97
60€ 11,67€ 13,82€ 14,19
Bereken uw maandbedragBereken uw maandbedragBereken uw maandbedrag

Wat is de goedkoopste uitvaartverzekering?

Laat uw nabestaanden niet opdraaien voor uw uitvaartskosten! Regel voor uzelf de goedkoopste uitvaartverzekering! 71% van de Nederlander is in het bezit van een uitvaartverzekering. Toch heeft een groot aantal geen uitvaartverzekering. We denken dat een uitvaartverzekering duur is. Dit is echter niet het geval. Er zijn genoeg goedkope uitvaartverzekeringen. Al vanaf €1,95 per maand bent u verzekerd.

U vergelijkt hier verschillende goedkope verzekeringen, maar in de bovenste tabel hebben wij een overzicht gemaakt van de maandelijkse tarieven als je je verzekerd voor een bedrag van €2.500In de meeste gevallen is niet voldoende om de complete uitvaart van te betalen (bekijk hier wat een uitvaart kost) , maar in combinatie met resterend spaargeld is het een goed basis bedrag om voor verzekerd te zijn. Als u opzoek bent naar een ‘goedkope uitvaartverzekering’, kunt u dus hier kijken welke uitvaartverzekeraar het beste bij u past.

Voordelen van goedkope uitvaartverzekering

Het is geen fijne gedachte om bezig te gaan met uw uitvaartverzekering. Het is geen leuk onderwerp om het te bespreken. Toch is het van belang om goed na te denken over uw uitvaart. Op deze manier hebben uw nabestaanden genoeg middelen om uw uitvaart te regelen.

Een uitvaart kost al snel €7.000. Met een uitvaartverzekering zadelt u uw nabestaanden niet met hoge kosten op. Vergelijkt u uitvaartverzekeringen, dan komt u erachter dat deze verzekering helemaal niet duur hoeft te zijn. Ook kunt u de top 5 goedkoopste uitvaartverzekeringen vergelijken. U ziet dan welke het beste bij u past.

Door elke maand, kwartaal of een jaar een vast bedrag in te leggen, bouwt u snel een aardige spaarpot op. Nabestaanden financieren hiermee uw uitvaart. Een uitvaartverzekering geeft ook na uw overlijden steun aan uw nabestaanden. De verzekeraar regelt samen met uw nabestaanden een groot aantal zaken.

Sommige verzekeraars bieden verschillende goedkope verzekeringen aan. Op deze website kunt u de goedkoopste verzekeringen vergelijken. U ontdekt hier welke verzekering u het meeste aanspreekt.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

U kunt hier verschillende uitvaartverzekeringen vergelijken. U kiest bijvoorbeeld voor de top 5 best beoordeelde verzekeringen. Of voor de top 5 goedkoopte uitvaartverzekeringen. Deze verzekeringen zijn beoordeeld door andere personen. Per verzekering leest u meer informatie. Ook laat u eenvoudig uw premie berekenen. Zo weet u meteen wat voor u de goedkoopste uitvaartverzekering is.

Vergelijkt u uitvaartverzekeringen, dan ontdekt u al snel dat een uitvaartverzekering helemaal niet duur hoeft te zijn. Hebt u een goedkope uitvaartverzekering gevonden en past deze bij uw wensen? Sluit deze dan af voor uzelf. Maar ook voor uw nabestaanden. Zo zorgt u voor een soepel verloop van uw uitvaart. En uw nabestaanden krijgen na uw overlijden de steun die zijn verdienen.

Korting op uitvaartverzekering

Reken op extra korting wanneer u uw gezinsleden meteen meeverzekert. Hebt u een zoon of dochter onder de 18? Bij de meeste instapverzekeringen op begrafenissen zijn uw kinderen gratis meeverzekerd. Een bijkomend voordeel: hoe jonger u start, hoe lager de maandpremie. Hebt uw partner nog geen uitvaartverzekering? Sluit deze samen af. Zo rekent u op extra kortingen.