Menu Sluiten

Ardanta

Ardanta bestaat als sinds 1965 en is dus al meer dan vijftig jaar actief in de uitvaartwereld. Met bijna vier miljoen klanten en honderdvijftig partners is Ardanta een grote, betrouwbare partij in de uitvaartwereld. Het bedrijf is onderdeel van ASR verzekeringen en valt hierbij onder een groot moederbedrijf. Ardanta is een uitvaartverzekeraar die houdt van een persoonlijke aanpak met veel keuzevrijheid voor haar klanten. De klant bepaalt hoe de uitvaart eruit moet komen te zien. Waarbij er gekozen kan worden voor een sobere aankleding, maar juist ook voor een uitvaart met alles erop en eraan.

Ardanta uitvaartverzekering

Uiteindelijk bepaalt u als klant hoe uw uitvaart en uitvaartverzekering eruit komt te zien. Het motto van Ardanta is dat zij ‘graag mensen willen helpen door te doen’. Dit geldt voor de fase waarin u een uitvaartverzekering aan het kiezen bent, maar zeker ook voor het ondersteunen van de nabestaanden als u er niet meer bent. Bij het uitzoeken van een juiste uitvaartverzekering helpt Ardanta u bij het maken van de juiste keuzes. Door u eerst in kaart te laten brengen wat uw ideale uitvaart is, komt u zelf al steeds dichter bij uw ideale keuze.

Uitvaartpolissen bij Ardanta

Ardanta biedt u veel keuzemogelijkheden als gaat om verzekeringen, dus die van u zal er zeker tussen zitten. De nabestaanden zullen door Ardanta worden begeleid als u er niet meer bent en uw uitvaart geregeld moet worden. Dan komt het motto ‘helpen door te doen’ van Ardanta echt tot zijn recht. In die fase staan zij aan zij van de nabestaanden om deze vervelende periode door te komen. Door te doen. Door zaken te regelen. Door nabestaanden werk uit handen te nemen. Met Ardanta kiest u voor zekerheid en voor een uitvaartverzekeraar die gericht is op het ontzorgen van uw nabestaanden. Door te helpen door te doen.

Begrafenis is goed geregeld bij Ardanta

Met een Ardanta uitvaartverzekering kiest u voor duidelijkheid. Geen kosten achteraf. Geen beperkingen. Wat er in de polis staat, dat kunt u van Ardanta verwachten. U bepaalt welke Ardanta uitvaartverzekering er bij u past. Als u deze afsluit, kunt u na overlijden rekenen op een correcte uitvoering van datgene wat er is afgesproken. Klanten van Ardanta voelen zich met name aangetrokken tot deze uitvaartverzekeraar door de keuzevrijheid en een persoonlijke aanpak. Een organisatie waar ze zich klant voelen en geen nummer. Waar u nog kunt bellen met mensen om advies te vragen. Waar er de tijd voor u wordt genomen als u vragen heeft. En de dag erna heeft u misschien wel weer nieuwe vragen. Dat is bij Ardanta geen enkel probleem. Zij begrijpen dat een uitvaartverzekering iets heel persoonlijks is.

Ardanta begrafenis verzekering afsluiten

Het afsluiten van uitvaartverzekering bij Ardanta wordt door klanten als zeer prettig ervaren. Met name de keuzevrijheid en de persoonlijke benadering worden hierbij als zeer positief gezien. Voordat u iets af gaat sluiten is het belangrijk om voor uzelf in kaart te brengen wat u belangrijk vindt aan een uitvaart. Wilt u een begraven worden of gecremeerd? Wilt u een kerkdienst? Wat voor kist wilt u? Vind u het belangrijk dat er na afloop gelegenheid wordt geboden voor een kopje koffie en een broodje? Dit zijn vragen die u zich moet stellen over invulling van de uitvaart zelf. Maar daarnaast biedt Ardanta ook keuzevrijheid in de verschillende mogelijkheden van verzekeringen.

Ardenta zorg Garant Uitvaartplan

Bij Ardanta kunt u kiezen voor de natura uitvaartverzekering. Hierbij kiest u voor een verzekering waarbij u kiest voor het uitvoeren van diensten in de aanloop en tijdens de uitvaart. Dit zijn diensten als het uit organiseren van de kist, het regelen van het drukwerk en het uitvoeren van administratieve handelingen. Denk ook aan het begeleiden van de rouwstoet, het bestellen van bloemen en het boeken van een zangeres die tijdens de dienst een lied ten gehore kan brengen. Bij een natura uitvaartverzekering worden diensten in pakketten ondergebracht waarbij u kunt kiezen voor een pakket. Als u kiest voor en sobere, maar goed geregelde uitvaart dan is dat bij Ardanta prima mogelijk. Een uitgebreidere uitvaart is ook mogelijk, hiervoor zijn ook speciale pakketten beschikbaar. Een natura verzekering biedt Ardenta u aan in de vorm van het Ardanta zorg Garant Uitvaartplan. Het voordeel hiervan is dat Ardenta de factuur van de uitvaartorganisatie rechtstreeks betaald, hier hebben de nabestaanden dan helemaal geen werk aan.

Ardanta geld Garant Uitvaartplan & Ardanta geld Geregeld Uitvaartplan

U kunt ook kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering. Hierbij kiest u ervoor om een bedrag uit te laten keren in plaats van diensten. De nabestaanden krijgen hierbij een bedrag uitgekeerd waarmee zij zelf de uitvaart kunnen bekostigen. Dit is mogelijk bij Ardanta met het Ardanta geld Garant Uitvaartplan. Bij deze vorm is het belangrijk dat u uw wensen voor de uitvaart goed beschreven heeft, zodat zij dit document kunnen gebruiken om de uitvaart goed uit te voeren zoals u dit voor ogen had. Er kan ook worden gekozen om het geld niet uit te keren aan de nabestaanden, maar juist aan de uitvaartverzorger, dit kan met het Ardanta geld Geregeld Uitvaartplan. Ook hierbij is het belangrijk dat u kenbaar heeft gemaakt wat uw wensen zijn voor de uitvaart.

Kies voor een persoonlijke uitvaart verzekering bij Ardanta

Kiezen voor Ardanta is kiezen voor persoonlijk contact en zekerheid. Want bij Ardanta begrijpen ze heel goed dat een uitvaartverzekering een zeer persoonlijke aangelegenheid is. Waar u zaken vooraf goed wilt regelen en waarbij uw nabestaanden niets meer hoeven te doen aan uw uitvaart. De uitvaartverzorger neemt de regie en begeleidt uw nabestaanden bij de uitvaart. Ook op het gebied van kosten kunt u er met een goede uitvaartverzorging voor zorgen dat nabestaanden niet voor onverwachte uitgaven komen te staan. Maar daarnaast wilt u natuurlijk ook een uitvaart die echt bij u past. Die iets zegt over u en uw leven. Ardanta neemt de tijd voor u in het voortraject en zorgt dat u bij uw verzekering een goed gevoel heeft. En als de uitvaart aanstaande is, dan gaat Ardanta actief aan de slag om de nabestaanden te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op het verdriet en de persoonlijke kant van de uitvaart.