Menu Sluiten

Top 5 uitvaartverzekeringen

€6,81 per maand
Verzekerd voor €8.800
✓ Vrij besteedbaar bedrag €8.000
✓ €800 extra bij besteding Yarden
✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Eenvoudige medische acceptatie
€7,08 per maand
Verzekerd voor €9.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €3.000
✓ Waardevaste premie
✓ Beoordeling nabestaanden een 9,1
✓ Minimale premiestijging
€6,45 per maand
Verzekerd voor €4.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €4.000
✓ Direct op rekening begunstigde
✓ Koopsom / Kapitaal uitvaartverzekering
✓ Snel online geregeld
€7,49 per maand
Verzekerd voor €9.900
✓ Vrij besteedbaar bedrag €9.000
✓ €900 extra door besteding Yarden
✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Eenvoudige medische acceptatie
€4,60 per maand
Verzekerd voor €6.634
✓ Dienstpakket van €6.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €634
✓ Verkozen tot beste koop
✓ Vaste lage premie

Uitvaartverzekeraars top 5

Voor de top 5 uitvaartverzekeringen zit u hier goed. Op deze website vindt u de top 5 uitvaartverzekeringen die over het algemeen het beste en goedkoopste zijn. Hoewel u er de eerste instantie niet aan wilt denken is het afsluiten van een uitvaartverzekering zeer belangrijk. Wij leggen u uit waarom en helpen u bij het kiezen van de juiste uitvaartverzekering.

Hoe werkt een uitvaartverzekering?

Een uitvaart is niet iets waar mensen graag over nadenken, toch is dit wel erg belangrijk om te doen. Een uitvaart kost erg veel geld en veel mensen sparen hier ook niet voor. De nabestaanden komen dan met uw uitvaart voor een verassing te staan. U kunt ze hierdoor met een enorme kostenpost opzadelen. Een uitvaartverzekering is hierin de uitkomst. Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden voor een verassing komen te staan en zorgt u ervoor dat er voldoende geld is om uw uitvaart te betalen..

Met een uitvaartverzekering betaalt u elk afgesproken termijn een vast bedrag aan de verzekeraar. U kunt kiezen om de uitvaartverzekering per maand, kwartaal of jaar te betalen. U betaalt de verzekering tot de afgesproken datum. Deze einddatum bepaalt u van tevoren. Wilt u eerder stoppen? Dan moet u uw verzekering afkopen en krijgt u het bedrag op uw rekening. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld uw leeftijd of gezondheid. Tijdens het afsluiten van een uitvaartverzekering worden er altijd een aantal vragen gesteld over de gezondheid. Dit is een belangrijke factor in het bepalen van de hoogte van uw premie.

Goedkoopste 5 uitvaartverzekeringen

Op deze website helpen wij u bij het kiezen van een uitvaartverzekering. U kunt heel eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken. Ook kunt u kiezen uit de top 5 uitvaartverzekeringen die het beste beoordeeld zijn. Bent u op zoek naar een goedkope uitvaartverzekering? Bekijk dan de top 5 goedkoopste uitvaartverzekeringen. U bent al verzekerd vanaf €1,95 per maand. Bekende verzekeringen die in de top 5 uitvaartverzekeringen voorkomen zijn: Yarden, Monuta en DELA. Vergelijk deze top verzekeringen en kijk welke verzekering het beste bij uw wensen en behoeften aansluit. Per uitvaartverzekering kunt u uw premie berekenen.

De top 5 uitvaartverzekeringen zijn samengesteld door ervaringen van andere personen. Als u de verzekeringen vergelijkt kunt u er ook voor kiezen om meer informatie te lezen over de betreffende verzekeraar. Op deze manier wordt het kiezen en het afsluiten van een uitvaartverzekering een stuk eenvoudiger.