Menu Sluiten

Uitvaartverzekering met kado

€7,18 per maand
Verzekerd voor €9.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €3.000
✓ Dienstpakket t.w.v. €6.000
✓ Waardevaste premie
✓ Beoordeling nabestaanden een 9,1
✓ Minimale premiestijging
€9,09 per maand
Verzekerd voor €9.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €2.000
✓ Dienstpakket t.w.v. €7.000
✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Eenvoudige medische acceptatie
✓ Vaste lage premie
€10,39 per maand
Verzekerd voor €9.000
✓ Geheel vrij besteedbaar
✓ Geen vast dienstpakket
✓ Vaste premie
✓ Vrije keuze uitvaartverzorger
 
€10,39 per maand
Verzekerd voor €9.042
✓ Dienstpakket t.w.v. €9.042
✓ Vrij besteedbaar bedrag €2.000
✓ Berekend op jouw persoonlijke wensen
 
 

Op dit moment zijn er geen uitvaartverzekering met cadeaus beschikbaar!

Uitvaartverzekering met kado

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Vergelijk op deze websites de verschillende uitvaartverzekeringen en kijk waar u het beste kado krijgt.

Waarom een uitvaartverzekering afsluiten?

Als u komt te overlijden kan het gebeuren dat uw nabestaanden voor de kosten van uw uitvaart moeten opdraaien, tenzij u voor uw uitvaart heeft gespaard. Dit is echter niet vaak het geval. Een andere manier om uw nabestaanden niet voor een verassing te laten staan, is door middel van een uitvaartverzekering. Met een uitvaartverzekering betaalt u per maand, per kwartaal of per jaar een premie tot een afgesproken einddatum aan de verzekeringsmaatschappij. De hoogte van de premie wordt onder andere bepaald door uw leeftijd en uw gezondheid.

Afsluiten van uitvaartverzekering

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering krijgt u bij sommige verzekeraars nog een kado erbij. Op onze website kunt u meerdere uitvaartverzekeringen vergelijken. U kunt bijvoorbeeld de top 5 goedkoopste uitvaartverzekeringen kiezen, maar ook de top 5 best beoordeelde uitvaartverzekeringen. Tijdens het vergelijken van deze uitvaartverzekeringen kunt u ook kijken bij welke verzekeraars u een kado krijgt. Uitvaartverzekeringen die u tijdens het vergelijken tegen kunt komen zijn onder andere: Monuta, DELA en Yarden.

70% van de Nederlanders is in het bezit van een uitvaartverzekering. Het blijkt toch dat een groot aantal van de Nederlanders nog niet wilt nadenken over zijn of haar uitvaart, terwijl dit toch wel belangrijk is. Omdat verzekeraars u ook duidelijk willen maken dat een uitvaartverzekering belangrijk is, krijgt u bij het afsluiten er vaak een kado bij. Ook zijn veel Nederlanders er van overtuigd dat zo’n dergelijke verzekering erg duur is. Dit is echter niet het geval. U bent al verzekerd vanaf €1,95 per maand. Voor dit bedrag kunt u uw nabestaanden helpen na uw overlijden. Met een uitvaartverzekering zorgt de verzekeraar er niet alleen voor dat uw uitvaart gefinancierd kan worden, maar ook dat uw nabestaanden steun krijgen na huw overlijden. De verzekeraar regelt hiernaast ook nog een hoop omtrent uw overlijden.

Om mensen te overtuigen van een uitvaartverzekering, maar natuurlijk ook om te kiezen voor de betreffende verzekeraar kunt u een kado krijgen bij een uitvaartverzekering. Dit verschilt uiteraard per verzekering. Ook zal dit afhangen van uw premie. De premie die u bij elke verzekeraar zou moeten betalen kunt u ook op deze site uitrekenen. Voor meer informatie kunt u bij de betreffende verzekering kijken, u ziet hier ook of u een kado krijgt bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.