Menu Sluiten

Dela

€4,72 per maand
Verzekerd voor €6.634
✓ Dienstpakket t.w.v. €6.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €634
✓ Beoordeling nabestaanden een 9,1
✓ Minimale premiestijging
€7,18 per maand
Verzekerd voor €9.000
✓ Dienstpakket t.w.v. €6.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €3.000
✓ Beoordeling nabestaanden een 9,1
✓ Minimale premiestijging
€9,28 per maand
Verzekerd voor €11.000
✓ Dienstpakket t.w.v. €6.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €5.000
✓ Beoordeling nabestaanden een 9,1
✓ Minimale premiestijging

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een leeftijd van 18 jaar oud.

Dela uitvaartverzekering

Dela biedt uitvaartverzekeringen en overlijdensverzekeringen aan. ‘Samen sta je sterk’; dat is de visie van Dela. Met meer dan drie miljoen leden is Dela een grote speler in de markt. Door de ervaring van deze uitvaartverzekeraar bieden zij klanten een persoonlijke uitvaart en zijn zij een goede steun voor de nabestaanden. Dela is in 1937 opgericht in Eindhoven. De naam Dela staat voor een afkorting; Draag Elkaars Lasten. De naam zegt heel veel over waar dit bedrijf voor staat. Namelijk om samen door de moeilijke periode heen te komen als iemand overleden is. Waarbij Dela er voor u is. Om er samen doorheen te komen. Want samen sta je sterk.

Dela uitvaartverzekeraar zonder winstoogmerk.

Dela is zich ervan bewust dat zij binnenstappen op een heel vervelend moment. Namelijk als iemand zojuist overleden is. Toch heeft Dela veel ervaring en weten zij hoe ze hiermee om moeten gaan. Eerste prioriteit is troost bieden aan de nabestaanden. Zorgen dat er datgene geregeld wordt, wat er geregeld moet worden. Dit zijn zeer uiteenlopende zaken, zoals het vervoer van de overledene, het regelen van het drukwerk, het organiseren van de rouwstoet, het voorbereiden van de dienst, maar ook de uitvoering van administratieve zaken. Eigenlijk zaken waar je als nabestaanden totaal niet op zit te wachten. Dan is het erg fijn als Dela dit voor je uit handen neemt.

Dela beste uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is niet iets waar je vaak mee bezig bent. Het is hopelijk nog ver weg dat je komt te overlijden en je leeft in het nu. Toch is het belangrijk om wel over je uitvaart na te denken. Dit heeft twee kanten. Aan de ene kant zijn er de wensen die je hebt voor je uitvaart. Wat voor kist je wilt, het rouwwerk en het verloop van de dienst zelf. Daarnaast is er ook nog de organisatorische en financiële kant. Want je wilt natuurlijk niet jouw nabestaande opzadelen met veel werk en kosten als je komt te overlijden. Met een uitvaartverzekering van Dela sla je twee vliegen in één klap. Je kunt namelijk vooraf je wensen kenbaar maken en daarnaast ontzorg je jouw nabestaanden, zowel organisatorisch als financieel.

Wat kan Dela voor u betekenen?

Als nabestaanden heb je het gevoel dat er van alles geregeld moet worden na het overlijden. En dat is ook zo. Alleen hoeft dit niet door de nabestaanden te worden gedaan. Dit neemt Dela uit handen. Bijvoorbeeld het verrichten van administratieve handelingen. Als nabestaanden hier geen ervaring in hebben, is het erg veel uitzoekwerk. Dela heeft hier ervaring in en neemt deze zorg graag uit handen. Ook na afloop van de uitvaart kan Dela voor de nabestaanden veel betekenen. Namelijk door de facturen te controleren en te betalen.

Welke polissen zijn er?

U bepaalt welke polis u afsluit. Dit hangt geheel af van uw wensen. Wilt u een uitgebreide uitvaart, een gemiddelde of juist een eenvoudige uitvaart? Wilt u na afloop de gasten nog koffie en een broodje aanbieden? Live muziek tijdens de dienst? Wilt begraven worden of juist gecremeerd? Welk bedrag heeft u maandelijks over voor uw uitvaartpolis? Allemaal belangrijke vragen, waarbij de antwoorden leiden tot uw ideale polis. En pas als u helemaal tevreden bent over de inhoud van de polis en het maandbedrag, sluit u deze af. Hierbij kunt u zoveel tijd nemen als u wilt en stel gerust zoveel vragen aan Dela als u maar wilt. Uiteindelijk is het uw polis. Op maat gemaakt.

Zijn er duurzame uitvaart mogelijkheden?

Dela wil de wereld zo goed mogelijk overdragen aan de volgende generatie. Daarom heeft Dela duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dela is aangesloten bij GreenLeave, een stichting die zich richt op duurzaamheid in de uitvaartbranche. Als u duurzaamheid belangrijk vindt, zult u bij Dela zeker slagen.

Welke pro actieve rol kan Dela vervullen?

Als u in de fase zit waarin u nadenkt over uw wensen voor de uitvaart kunt u altijd bij Dela terecht voor vragen. Het is best een lastig onderwerp en u maakt keuzes waar uw nabestaanden mee te maken krijgt als u er niet meer bent. Daarom kunt u bij Dela altijd terecht voor goed advies. Over de invulling van een kerkdienst bijvoorbeeld, over welke kisten er allemaal zijn en wat de mogelijkheden zijn na afloop van een uitvaart. Ook is het zeer verstandig om uw wensen goed te documenteren. Op het moment dat u komt te overlijden is het belangrijk voor de nabestaanden, maar ook voor de uitvaartverzorger, om te weten wat u precies voor ogen had met de uitvaart. Op basis van dit document kunnen er dan dingen in gang worden gezet. Precies zoals u dit voor ogen had. De uitvaartverzorger kan dit dan met een gerust uitvoeren en de nabestaanden worden ontzorgd. En daarnaast hoeven de nabestaanden zich ook geen zorgen te maken om de kosten voor de uitvaart.

Wat voor een locaties zijn er bij Dela?

Misschien bent u wel een enorme liefhebber van de natuur. Houd u ervan om uren te wandelen tussen de bomen en de wilde dieren. Wat is er dan fijner om uw uitvaart ook te houden op de plek waar u het meeste van houdt? Namelijk in het bos. Bij Dela is dit mogelijk. Hierbij kunt u ervoor kiezen om met de nabestaanden een kleine boswandeling te maken met de kist. Waarna er na deze wandeling koffie wordt gedronken in een mooi bosrestaurant. U neemt hiermee in stijl afscheid en biedt nabestaanden ook nog eens een bijzondere uitvaart.

Houdt Dela rekening met religieuze uitvaarten?

Samen sta je sterk. Dat geldt voor alle mensen die in Nederland woonachtig zijn. Speciaal voor mensen een niet-Westerse achtergrond zijn er speciale uitvaartverzekeringen. Hierbij kunt u denken aan een Islamitische uitvaart of een Antilliaanse uitvaart. Bij deze uitvaarten gelden andere rituelen en gebruiken dan bij een Westerse uitvaart. In de polis wordt hier rekening mee gehouden waardoor iedereen in Nederland terecht kan voor zijn of haar uitvaart. Met welke achtergrond dan ook.

Wat zijn de voordelen van Dela?

Dela staat voor kwaliteit en persoonlijke zorg. Voor gemoedsrust en duidelijkheid. De uitvaart wordt prima geregeld en de uitvaartverzorger is er echt voor de nabestaanden. En ook na de uitvaart blijft Dela contact houden met nabestaanden. Door samen te rouwen op meerdere momenten. Want afscheid nemen doe je niet alleen tijdens de uitvaart.

De nazorg van Dela

Wanneer je iemand hebt verloren, verlopen de eerste dagen hectisch. Je wordt geleefd. Mensen willen je steunen, komen langs en vertellen hun ervaringen met de overledene. En als deze dagen achter de rug zijn, dan is er de leegte. Dan is er even niemand meer. Dela biedt juist voor deze momenten herinneringsbijeenkomsten. Waarbij de overledene weer kan worden herdacht. Door middel van teksten, videomateriaal, foto’s en tastbare herinneringen. Deze bijeenkomsten vinden plaats in heel Nederland en bieden troost aan heel veel mensen. Want u wilt uw dierbare natuurlijk blijven herdenken.

Maak kennis met DELA uitvaart

Telefonisch contact Dela
Telefoonnummer: 040-2601636
Overlijden melden: 0800-9556655
Postadres Dela:
Mozartweg 58
3816 LT
Amersfoort
Nederland