Menu Sluiten

Beste uitvaartverzekering

Top 5 gekozen uitvaartverzekeringen

€6,81 per maand
Verzekerd voor €8.800
✓ Vrij besteedbaar bedrag €8.000
✓ €800 extra bij besteding Yarden
✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Eenvoudige medische acceptatie
€7,08 per maand
Verzekerd voor €9.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €3.000
✓ Waardevaste premie
✓ Beoordeling nabestaanden een 9,1
✓ Minimale premiestijging
€6,45 per maand
Verzekerd voor €4.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €4.000
✓ Direct op rekening begunstigde
✓ Koopsom / Kapitaal uitvaartverzekering
✓ Snel online geregeld
€7,49 per maand
Verzekerd voor €9.900
✓ Vrij besteedbaar bedrag €9.000
✓ €900 extra door besteding Yarden
✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Eenvoudige medische acceptatie
€4,60 per maand
Verzekerd voor €6.634
✓ Dienstpakket van €6.000
✓ Vrij besteedbaar bedrag €634
✓ Verkozen tot beste koop
✓ Vaste lage premie

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een uitvaartverzekering? Wij vergelijken de uitvaartverzekeringen maandelijks en bekijken voor u wat de beste uitvaartverzekering is op dit moment.

Beste uitvaartverzekering 

Ook de consumentenbond doet altijd grondig onderzoek naar de verschillende soorten verzekeringen en biedt altijd zeer nuttige informatie waarvan wij het raadzaam vinden deze door te lezen alvorens u een uitvaartverzekering afsluit.

In 2019 is de Natura verzekering van Dela door de consumentenbond verkozen tot de beste uitvaartverzekering. Klanten beoordelen Dela met een 9,1.

Kies de beste uitvaartverzekering

Wij kiezen de beste uitvaartverzekering door deze te vergelijken op de prijs/kwaliteit verhouding aan de hand van enkele punten en op basis van een bepaalde leeftijd. Uiteindelijk is het praktisch onmogelijk om alle uitvaartverzekering per situatie te vergelijken. Het is daarom altijd raadzaam om goed te kijken hoe jij jouw crematie/begrafenis voor je ziet en welke kosten hieraan verbonden zijn. Een overzicht van de te maken kosten voor een uitvaart kunt u hier vinden op onze website.

Aan de hand van deze kosten kunt u bepalen voor welk bedrag u zich wilt verzekeren en daarbij raden wij u altijd aan om bij alle partijen te kijken wat de beste deal is. Een uitvaartverzekering sluit u over het algemeen af voor u leven en overstappen kost over het algemeen geld. Wij raden u daarom aan goed te kijken welke wensen voor u geschikt zijn.

#UitvaartverzekeraarBeoordelingMeest gekozenOpmerking
19,242% van onze bezoekers kiest voor DelaAls u de uitvaart bij Dela wil laten verzorgen, is Dela de beste uitvaartverzekering.
28,532% van onze bezoekers kiest voor YardenIndien u het verzekerde bedrag besteed bij Yarden ontvangt u 10% extra kapitaal.
37,915% van onze bezoekers kiest voor MonutaUitermate geschikt om af te sluiten indien u zich wilt verzekeren voor een crematie. (Grafkosten niet inbegrepen)
47,69% van onze bezoekers kiest voor NuvemaEen uitvaartverzekering waar uitermate veel maatwerk mogelijk is.
55,92% van onze bezoekers kiest voor ArdentaVrij hoge koopsom voor een uitvaartverzekering.